Digitaal oriënteren
Koop online
Plan een winkel afspraak
Maak een proefrit


Pointerfietsen.nl | The Original Online Dealerstore.

Welkom op de website van Rijwielhandel Seref Wij zijn een jong team fietsenmakers die u graag helpen bij uw aankoop van een nieuwe of tweedehands fiets uit ons assortiment. Wij hebben ook een breed assortiment aan accessoires voor uw fiets.Tevens repareren wij uw fiets met zorg. Als u meer informatie wilt over onze winkel, neem dan gerust contact met ons op, of bestel uw Pointer fiets op deze site.

Digitaal oriënteren op je mobiel, gewoon bij je eigen Pointer dealer | Pointer heeft daarom een breed assortiment van actuele fietsen en E-Bikes met een eigentijdse look. Voor ieders smaak en ieders budget is er wel een moderne Pointer fiets of een Pointer E-Bike te vinden. Degelijk gebouwd, met uitstekende onderdelen en accessoires en gegarandeerd goed voor jarenlang fietsplezier.

Online een fiets, E-bike kopen of juist een bedrijfsfiets aanschaffen met fiscaal voordeel waarbij je de nota in kunt leveren bij jou eigen werkgever? Informeer bij je werkgever wat er mogelijk is. Er zijn twee mogelijkheden: een bedrijfsfiets
verstrekken aan de werknemer of het geven van een vergoeding zowel compleet of in een gedeelte. De werknemer is dan eigenaar van het product en heeft geen maandbedrag van bijvoorbeeld: 36 m/d. Maar een fiscaal voordeel op de aanschafprijs via zijn of haar eigen werkgever.